Lidmaatschap

Hippisch Nieuwleusen kent twee soorten lidmaatschappen:

  1. Rijdend lidmaatschap: verenigingslessen, gebruik van buitenaccommodatie, deelname aan activiteiten/clubwedstrijden en mogelijkheid tot het aanvragen van een startkaart.
  2. Steunend lid (donateur): steunend lid, lest niet, maakt geen gebruik van buitenaccommodatie en rijdt geen wedstrijden.

Leslocatie
In de zomer lessen we (zolang het weer het toelaat) in onze royale buitenbak. In de winter lessen we binnen in de Diamanthal aan de Hoogeveenseweg 38 in Balkbrug.

Wanneer Lessen
Bij de pony’s worden de lessen gegeven op maandagavond van 18:30 tot 20:30. Bij de paarden is de lesavond op donderdagavond van 18:30 tot 20:30. In de winter kunnen de tijden afwijken.

Aanmelding nieuwe leden
Nieuwsgierig geworden? Heb je een eigen paard of pony en wil je eens bij ons komen kijken, meedoen aan een proefles of direct lid worden? Stuur dan een mail naar secretariaat@hippischnieuwleusen.nl.

Alle rijdende leden worden ook aangemeld bij de KNHS.

Lidmaatschap wijzigen of afmelden
Voor opzeggen van het lidmaatschap kan men een mail sturen naar secretariaat@hippischnieuwleusen.nl voor 1 juli of 31 december.

Het KNHS lidmaatschap kan alleen jaarlijks worden opgezegd. Indien dit lidmaatschap op of na 1 december wordt afgemeld, zal de KNHS deze kosten in rekening brengen welke doorberekend worden aan het lid.